2014. szeptember 26., péntek

Outfit: Menta

*English version below* Sziasztok Lányok! Ezek az outfit képek az utolsó nyári időkben készültek, pont még vihar előtt sikerült fotózni, úgyhogy nagyon profik vagyunk! :) Mint láthatjátok kiöltöztem, ennek nagyon különleges alkalma volt, hiszen Anyukám születésnapját ünnepeltük családi körben. Ha van rá alkalmam akkor szívesen hordok csinosabb ruhákat.Az összeállítás egyik ruhadarabját sem láthattátok még, így minden az újdonság erejével hat. :) A felsőre Keszthelyen akadtam a New Yorkerben leárazva volt 990 Ft-ra. A szoknya, egy sima,egyszerű fekete miniszoknya, 1000 Ft-ért vásároltam egy boltban. A szilikon pántos szandál az idei nyáron nagy kedvencem lett, jól kihasználható darab és nem fájdul meg benne az ember lányának lába. Az ára kicsit borsós volt, 6999 Ft, de az vigasztal, hogy több szezont is kibír majd remélhetőleg!;) Szerintem nagyon jó vétel volt és nem mellesleg gyönyörű színe van. A hajamat begöndörítettem és eltűztem elől a frufrumat. Legyen szép hétvégétek! Ha szeretnétek, akkor kövessetek Bloglovin'-on  és Facebook-on is!
Hey Girls! These outfit photos was taken by last summer days, before strom, so we are professional! :) As you can see I dressed up for a special event for my mum's birthday party. If I have an opportonity I like to wear prettier clothes. All pieces of this outfit you couldn't see before, so it is tottaly new for you, Girls. :) I found this top in Keszthely, in New Yorker shop, it was on sale for 990 Ft The skirt is a simple black mini skirt, I bought in a shop for 1000 Ft.
I will be continue the translation... ;)
Please follow my blog via Bloglovin'  and Facebook too :)!

A folytatásért kattintsatok a tovább olvasom-ra!







Szívekkel díszítve, nagyon cuki :3!












Szűzérmék :))


Outfit:
Menta top/Mint top: New Yorker
Szoknya/Skirt: Kínai/no-name
Szandál/Sandals: Scarpa cipőbolt
Gyűrű/Ring: C&A
Óra/Watch: Fossil
Medál/Charm: Swarovski
 Follow on Bloglovin
Hogy tetszett a poszt? Van kedvenc menta színű ruhadarabotok? Várom kommenteket! xoxoYvett

6 megjegyzés:

  1. Nagyon csinos vagy :) Jól áll ez a szín :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Anyukám szokta mondani, hogy nagyon szerencsés vagyok, bármilyen színt veszek fel az jól áll :D! Természetesen kellett hozzá egy 'kis' barnaság.
      xoxo

      Törlés
  2. Nagyon csini vagy, csodaszép ez a kék szín!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Kriszti! :) Szerintem ez zöld, de attól még nagyon szép!
      xoxo

      Törlés

köszi a kommentet!<33