2014. szeptember 19., péntek

Outfit: Maxi skirt

*English version in progress*Sziasztok Lányok! Igaz, a nyár már elmúlt, de én még reménykedem valamicske vénasszonyok nyarában, hátha.. Most a kedvenc outfitemet mutatok meg nyárról, ami őszintén talán az eddigi legjobb összeállítás amit valaha kreáltam, szerintem, de majd Ti eldöntitek! A nyár kedvenc alap darabja nálam a maxi szoknya volt. Ez a szett az elegáns vonalat képviseli, de szeretnék majd mutatni olyat, hogy hogyan viselem a hétköznapokon. De, ez már a jövő zenéje csak legyem tavasz/nyár aztán semmi sem állíthat meg ebben a célomban :) Ezek közül csak a sarut láttátok, az összes többi ruhadarabot még sosem viseltem. A következő szerzeményes bejegyzésben megismerkedhettek ezekkel a szépségekkel közelebbről. ;) A színeket tekintve maradtam az alapszíneknél(fehér, szürke) és ezt egészítettem ki egy kis kékkel és ezüsttel. A maxi szoknya, a csipkés top és a statement nyaklánc a New Yorker polcairól való, ami vicces, mert szinte tetőtől-talpig New Yorker reklám vagyok. :D A fotók kissé Lana Del Rey videó klip hangulatot árasztanak magukból, főleg a rózsaszín rózsák miatt. Szerintetek is? Ha kedvet kaptatok, kövessetek Bloglovin'-on is! 
Hey Girls! True, the summer far away but I am really hope for some days of indian summer .. I show you my favourite outfit from the summer, to be honest, one of my best outfit what I created so far, but please give me Your opinion about it! My fave basic piece of the summer was maxi skirt. This outfit is elegante, but I would like to show an other one  how to wear maxi dress in weekdays. But it will be next year :) You just see my gladiators before, all of other pieces I have never worn . You will see these beauties in my next haul post. ;) As for the colours I still love basic colours (white,grey) and add a little blue and silver. The maxi skirt, lace top,statement necklace from New Yorker, which is funny, because I'm almost head-to-toe a New Yorker advertisement. :D The photos makes me like in a Lana Del Rey music video, mostly because of pink roses. Do you agree? Please follow my blog via Bloglovin'!
A bejegyzés folytatásáért kattints a tovább olvasom-ra!

















The perfect garden with roses 
Outfit
Csipkés top/Lace top: New Yorker
Maxi szoknya/Maxi skirt: New Yorker
Saru/Gladiators: Kínai/ no-name brand
Statement nyaklánc/Statement Necklace: New Yorker
Óra/Watch: Fossil
Bracelet: Tunéziából /from Tunisia
 Follow on Bloglovin
FACEBOOK|INSTAGRAM|BLOGLOVIN'
Hogy tetszett a poszt? Szeretitek maxi szokyákat? Mi volt a kedvenc nyári ruhadarabotok idén? Várom a kommenteket! xoxo:Yvett

2 megjegyzés:

köszi a kommentet!<33