2014. november 29., szombat

Hajak szalagavatóra/bálra


Sziasztok Lányok! :) Ha szalagavató, akkor nagy dilemma kérdéskörébe tartozik a hajstílus aznapra. Ráadásul az ember lánya addig szorgalmasan növeszti a haját, reménykedve, hogy csodaszép hajzuhataga lesz arra a különleges napra, ami egy lány életében igenis fontos!! Hullámos vagy egyenes, feltűzve vagy kiengedve? Jaj, mennyi kérdés!! Segítek Nektek, egy kis inspiráció válogatással. Tavaly nagyon sokat tanakodtam a tökéletes szalagavatós hajon, mire megtaláltam. Hullámos, oldalra félretűzött lett. Ha gondoljátok, akkor szívesen megmutatom egy bejegyzés keretében az én álom estémet :)!
Ha kíváncsiak vagytok a teljes bejegyzésre, akkor kattints a tovább olvasom-ra!

Fonott haj: Nem muszáj az egész hajadat befonatni, elég csak egy részét, úgyis tökéletes lesz.Vigyázni kell, hogy a sok táncolásnál szét ne jöjjön, ezért használj sok hajlakkot, hullámcsatot! 
Francia hajfonat
Halszálka hajfonat
Hullámos haj: Az örök klasszikus, nem lehet mellényúlni evvel a hajstílussal, ha különleges alkalmakról van szó! 
Oldalt feltűzött haj: Ha egy különlegességre vágysz, akkor oldalt feltűzetheted a hullámos/egyenes hajadat. Ezt a variációt megspékelheted virággal, csillogós hajtűkkel (fodrászkellékesben kapható) is.



Konty: A konty ad valamilyenféle komolyságot, amihez ehhez az eseményhez illik is. Azért is jó választás lehet, mert táncoláskor nem zavarnak majd a tincsek. Ha romantikus hatást szeretnél elérni, akkor göndörítsd be a hajad előtte, mielőtt feltűznéd. Ideális választás lehet a különféle fonásokkal tarkított konty is.

Follow on Bloglovin
Hogy tetszett a poszt? Milyen lesz/volt a szalagavatós hajatok? Várom a kommenteket! 

xoxo:Yvett

1 megjegyzés:

  1. Ugyan nekem még odébb van a szalagavatóm, de ennek ellenére jó volt olvasni. :) Jól összeszedted, hogy mik a legjobb ilyen alkalomra. :)

    VálaszTörlés

köszi a kommentet!<33