2014. február 24., hétfő

Téli haul- leárazások

Sziasztok Lányok!A hétfői nap sokkal könnyebb, ha vásárlásról van szó. Nem igaz?;)
 Már nagyon rég volt vásárlásos bejegyzés, és sikerült lefényképeznem és összegyűjtenem amit a közelmúltban vettem.Most remélem mosolyt csaltam az arcotokra, mert tudom, hogy mennyire szeretitek az ilyen posztokat. Legtöbbjükhöz a téli leárazásokon akadtam. Tényleg mindenfélét vásároltam, legyen az : miniruha/tunika, ing, sál, csizma, táska és kiegészítők vagy épp, sminktermékek.
Követhettek Bloglovin'-on, ha gondoljátok!! 

Több képért kattints a tovább olvasom-ra!

A fekete miniruha/ tunikát az egyik helyi butikban vásároltam 2990Ft helyett 2500Ft-ért. Szilveszterkor viseltem először, mert úgy gondoltam, hogy nagyon illik az egész hangulathoz.
Ennek a szürke miniruhát/tunikát szintén egy helyi butikban vásároltam 3290 Ft helyett 2700 Ft-ért. Nagyon elegáns darab, hátul csipkés kis arany díszekkel. Imádom!! <3
Ennek a szürke miniruhát/tunikát szintén egy helyi butikban vásároltam 3290 Ft helyett 2700 Ft-ért. Nagyon elegáns darab, hátul csipkés kis arany díszekkel. Imádom!! <3




Erre a krémszínű ingre anyukám akadt rá valahol 800-900 Ft-ért. Megkérdeztem tőle, a H&M-ben.

Ez a csodás türkizkék színű sál, kagyló szerű mintákkal szintén egy helyi butikból való. Potom 500 Ft volt.

Csoportkép :P


Ez a halványzöld köves gyűrű szerelem volt első látásra!! Amikor megláttam az árát, akkor másodikra is! C&A-ban találtam erre szépségre.
A gyűrűcsomag 5db vékony gyűrűt tartalmaz 1490Ft-ért. Végtelen jeles gyűrű, szívecskés gyűrű, 'peace' gyűrű, keresztes gyűrű és egy sima karikagyűrű. Lelőhelye C&A.



A rózsaszín szövött karkötőt 300FT-ért vásároltam egy balatoni árusnál. Szerepelt már outfit posztban( Outfit: Girls Night Out).
Íme a kedvenc szempillaspirálom,a sokat emlegetett Rimmel Scandal Eyes! Nem véletlenül vettem újra, már 3. alkalommal!! (Teszt ittTökéletes szempilla! De hogyan?)1990 Ft-ért vásároltam a Rossmanban.
Brr.. ez a rúzs! Soha többé nem veszek ilyet, az halál biztos! Borzasztóan rossz! Kikben találtam kb. 500FT-ba került.

Itt láthatjátok a kedvenc csizmámat! Kényelmes és csinos! Eredetileg egy rövidebb szárú változata tetszett, csak az 37-es volt, és kicsi volt a lábamra. Az ára kicsit borsos, de bőr és egyenes olasz árú. A Primo Valerio-ban vettem 23000 Ft-ért.


Ha már csizmám van, akkor hozzáillő táska is kellett! Ún. shopper táskának hívják, azért mert szinte bármi belefér amit magunkkal szeretnénk vinni. Csak pár perc cipelné valaki, mert leszakad az ember lányának a keze, akkora súlytól! :D Aki vitt már jól teletömött táskát az tudja, hogy miről beszélek! Ugyanott vettem, ahol a csizmát 9000Ft-ért.




Kérés/Kérdés/Óhaj: ask.fm
Hogy tetszett a poszt? Melyik a kedvenc darabotok? Ti mit vásároltatok mostanában? Várom a kommenteket! xoxo:Yvett

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó dolgokat vettél! Nekem főleg a gyűrűszett tetszik! :) Szép estét, Zoé ;)))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Zoé, aranyos vagy!!! :) A gyűrűszett az én nagy kedvencem is, mindenhez párosítható, ez benne a legjobb! xoxo

      Törlés
  2. nagyon jó cuccokat vásároltál :D a csipkés felső nagyon szép *.*
    beusmink.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Beu! :) Örülök, hogy tetszik!! Igen, különleges alkalmakkor hordom csak. xoxo

      Törlés

köszi a kommentet!<33