2013. augusztus 22., csütörtök

Ajándékok

Sziasztok Lányok! Ígértem Nektek, hogy megmutatom, hogy mit kaptam a 18. születésnapomra. Persze csak a divattal és szépségápolással kapcsolatban szerepelnek itt dolgok. Láthattátok néhány poszttal lejjebb egy képes összefoglalóban, hogy mi is történt a szülinapomon. Ezt Best Of My Birthday címmel találhatjátok meg. Hogy mit is kaptam, az kiderül, ha a tovább olvasom-ra kattintotok! ;)
Ne felejtsétek el, hogy követhettek Bloglovin & Facebook segítségével, és kérdezhettek Ask.fm-en bármilyen divattal, vagy nem divattal kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolok!




Ezt a felsőt Apukámtól kaptam. Kékes-zöldes árnyalatú, nagy fodrokkal, sajnos az valódi színét a kép nem adja vissza. Vékony Lányoknak különösen ajánlom az ilyen fodros megoldású felsőket, ugyanis optikailag szélesít.


Nyári miniruha, csipkés hátrésszel :) Szintén Apukámtól kaptam.

Tengerészcsíkos táska az AVON-ból.
Imádom, mivel sok-sok kék és fehér színű felsőm van, ezért könnyű párosítani. Csajos napokhoz tökéletes kiegészítő.

Avon tusfürdő megszállott vagyok, ugyanis mennyei illatokat forgalmaznak! Ha tudjátok próbáljátok ki mindenképpen! ;))))
 Szájfény szintén az Avontól. Nagyon kíváncsi voltam, vajon, hogy mutat az ajkaimon, szerencsére csodásan. Babarózsaszíne van csillámokkal megspékelve!
Köves gyűrű, kék árnyalataival az Avontól. Remélem sokáig fogják bírni a kövecskék :)

Az egyik barátnőm lepett meg evvel a fülbevalóval (köszi Eszti <333 még egyszer) Swarovski köves, királykék színben. Nagyon megörültem, hiszen, pont ilyet vesztettem el, ráadásul szívecske alakú.




Váó! Csak ennyit tudtam mondani, amikor megláttam az Anyukámtól kapott Swarovski gyűrűt. Csodálatosan gyönyörűen szép és még annál is gyönyörűbb! <3 Minden lány ilyenről álmodik, nemde? :)
Különlegessége, hogy mindegyik kristály máshogy van csiszolva és így még szebben csillog!!



Ha már Swarovski akkor a gyűrűnél nem ért véget a sor. Kaptam hozzáillő fülbevaló, medál együttest is. Mondanom sem kell gyönyörű ez is! Szintén Anyukámtól kaptam.

FACEBOOK|INSTAGRAM|BLOGLOVIN'

Hogy tetszett a poszt? Melyik ajándékom nyerte el szíveteket legjobban? Várom a kommenteket! xoxo:Yvett

10 megjegyzés:

  1. gyönyörű gyűrű és szívecskés fülbevaló *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De édes, vagy köszönöm :)! Várlak máskor is vissza! ;) xoxo

      Törlés
  2. Ez az Avon-os táska nekem is megvan! *.* A gyűrűd pedig csodaszép. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor táska tesók vagyunk Korinna :D! Köszönöm szépen, aranyos vagy! <3 xoxo

      Törlés
  3. De jól néz ki az a kék-fehér csíkos táska!
    A gyűrű csodaszép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony ám, élőben még jobban mutat ;)!
      Imádom én is *-*! Köszönöm szépen Gabica a kedves szavakat! <33 xoxo

      Törlés
  4. Ezek nem Swarovski ékszerek, csak Swarovski kővel készült ékszerek, ha jól sejtem bizsuk... ég és föld... ha meglesed a honlapot, te is láthatod, hogy teljesen más stílus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen! Rosszul tudod, ezek valódi Swarovski ékszerek, és nem bizsuk! Orvosi fémből készült, ami anti-allergén, nem színeződik el és ezért még jobb mint az ezüst. Megnéztem a weboldalukat, ott is hasonlókat láttam, mint az én ékszereim. Nem értem, mit kell mindenáron hitetlenkedni!

      Törlés
  5. @Névtelennek:
    Nem teljesen mindegy ebből a szempontból, hogy Swarovski-e vagy csak Swarovski köves bizsu? OK, hogy nem ugyanaz, de nem biztos, hogy a legjobb pillanat ennek tisztázására az, amikor valaki épp örömködik az ajándékai felett.
    Mi volt a célod? Hogy elvedd a kedvét? Mert ha nem ez, akkor nem értem a megjegyzés lényegét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Lola, hogy megvédtél :))! De semmi alapja nincsen a @Névtelen hozzászóló kérdőre vonásának. Szép napot! xoxo

      Törlés

köszi a kommentet!<33