2013. július 24., szerda

Leárazások, vásároltam!

Sziasztok Lányok! Végre elkezdődtek a nyári leárazások a boltokban 10%-tól egészen 70%-ig fellelhetünk akciókat. Rengeteg kedvezményes holmit találtam, így ketté is szedtem egy másik bejegyzésbe. Igazából egy kicsit csaltam, mivel nem mind az összeset vásároltam, hanem van olyan amit ajándékba kaptam illetve magam készítettem :) Még mindig várom az új követőket BLOGLOVIN'-on, így ha még nem követnél, most megteheted! Ha kíváncsi vagy a többi szerzeményre is kattints a tovább olvasomra!

Ezt a felsőt a Reseveedben vásároltam 1950 Ft-ért. Azért tetszett meg rögtön, mivel híres Chanel N°5-re hajaz. "The New Chic" felirattal, haha :))

Ez a felső a kedvenc butikomból való, két részből áll egy pántos felsőből és egy hálós részből. Együtt és külön is hordható, ezért jól kihasználható darab. Az árára pontosan nem emlékszem de olyan 1600 Ft körül lehetett.





Ez az egyik nyári felső amit ajándékba kaptam. Kicsit bő, ezért bevettetem a varrónővel. Elegáns darab.



Ennek a nadrágnak nagyon megörültem, nagyon tetszik, hogy fekete kockás a mintája :) Imádom, már sok outfitet el is terveztem vele. Szintén ajándékba kaptam.



Virágos kabátka, úgy örültem mikor megkaptam, mint majom a farkának, szintén ajándékba kaptam. A varrónőhöz is elvittem kicsit átszabatni a méretemre. A mintáját tekintve pinktől-kékig sok szín megtalálható, ezért rengeteg outfithez párosítható.




Ez a cat-style stílusú napszemüveg az H&M-ből való, mindössze 1490 Ft-ért.




Itt vannak a kakukktojások, ezek én készítettem, nyári színekben, jók lesznek az 'arm candyk-hez'.


Hippi-time, yay! Szintén én készítettem, egy régi hajpántól, most fejpánt lett belőle :)) Láthattok majd bejegyzést!


Utolsó alany ez a balerina cipő 13990Ft-ért természetesen bőrből, bézs színben. Nagyon szép! <3




Hogy tetszett a poszt? Ti mit vásároltatok mostanában (linkelhettek is ;)? Várom a kommentek, xoxo:Yvett

8 megjegyzés:

  1. A két részből álló felső, és a balerina nagyon szép :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! Aranyos vagy, Réka! :))) xoxo <3

      Törlés
  2. A napszemcsi és a balerina jó (főleg ha igazi bőr). Kicsit drága cipő, de ha nem koszolod össze az első héten akkor sok mindenhez hordhatod. Ez a szín kényes eléggé és nem tudod tisztítani a felső részét, max. a port tudod leszedni róla spec. szivaccsal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :) Igen, természetesen igazi bőr, amit írtam is. Igen, drága, de jól kihasználható, szinte mindenhez párosítható! Vettem régebben bőr cipőkhöz való spray-t, amivel be kell fújni és megvédi az eredeti állapotát, ha koszos lesz, akkor meg le kell söpörni róla. xoxo

      Törlés
  3. Az első pólóért és a virágos dzsekiért odavagyok! :D

    VálaszTörlés
  4. Nem bántásból de elég erőltetett és unszimpatikus hatást váltasz ki azzal, hogy elég régóta minden bejegyzésed végére odaírod, hogy kövessenek. Csak azért írtam le, mert ahányszor visszatérek a blogodra, mindig találkozok vele és nagyon zavaró.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig nem akarok senkiből kiváltani unszimpatikus hatást, csak annyi az egész, hogy tudatom az olvasókkal hol tudnak még a blogon kívül követni és ha úgy tartja kedvük, akkor követnek ott is, ha nem akkor nem. Ennyire egyszerű! :) Nem szegezek senki feje mellé pisztolyt, hogy most aztán kövessen! :D Sajnálom, ha így gondolod, semmi nem szeretnék erőltetni! xoxo

      Törlés

köszi a kommentet!<33