2013. január 23., szerda

Saját gardrób~ Gyűrűim

Heyhoo Csajok! Már mutattam korábban Nektek a napszemüvegeimet, most úgy gondoltam jöhetne egy ilyen poszt a gyűrűimmel. Imádom a különleges, de mégis egyszerű gyűrűket. Jelenleg még nem sokkal büszkélkedhetek, de ami késik az nem múlik. 9 csodaszép darabom van és szinte mindegyik egy történettel. Remélem tetszenek Nektek! :)

Ha kíváncsiak vagytok a sztorikra és még sok minden másra kattintsatok a tovább olvasom-ra!

A lista már egy kicsit elavult, mert azóta még 5 darab gyűrűm lett. Majd láthatjátok az update bejegyzést is.
Kezdjünk neki a sornak...
Hasonló masnis gyűrűket nézegettem sok hónapon át mikor megláttam a Claire's weboldalán ezt a szépséget. Mivel gyűjtök mindent mostanában ami masnis így ahhoz kétség sem fűződött, hogy ő is tagja lesz a kicsi csapatomnak. Sajnos bizsu csak. +tipp Ha megvettétek a bizsu gyűrűtöket, mindenképpen kenjétek be egyréteg átlátszó körömlakkal, így kevésbé kopik majd. :)
Claire's

Ezt a darabot anyukámtól kaptam 8.-os ballagásom alkalmából és azóta is megvan (3 éve). Nagyon szeretem, mert ez egyszerű darab és sok mindenhez hordható. Sajnos már egy kicsit "kinőttem", de a gyűrűs ujjamra felmegy és ezüst.
Őt egy balatoni nyáron vásároltam árusoktól. Anyagát tekintve különleges mivel kagylóhéjból készült. Gondoltátok volna? Közepén egy szívecskét formáz. Az első ilyen gyűrűm eltörött és nagyon szomorú voltam, ezért muszáj volt visszamennem még két darabért, hogy biztos ami biztos alapon legyen tartalék.
Ez anyukám gyűrűje volt, de neki már kicsi így megörököltem tőle. Szintén egyszerű és ezüst.
Vajon honnan való ez a gyűrű? Ha hiszitek, vagy nem én készítettem saját kezűleg. Mégpedig drótból. Ha gondoljátok leírom a step by step lépéseket.
Egy kedves velencei emlék ez a gyűrű. Tudnotok kell rólam, hogy rajongok Olaszországért és Velencéért! Különleges varázsa van számomra és kötödés. Eddig kétszer jártam Velencében és imádtam! :) Visszatérve a gyűrűre egy árustól vásároltam Velence sikátoros utcáin, kb. 4€ -ért. Muránói üvegből készült ami nagyon elismert az egész világon. Amiért még csoda ez a gyűrű az, hogy biztos lehetek benne, hogy nem jön velem szembe az utcán.
Clarie's , igen! Az első onnan való gyűrűm és nem az utolsó. Eddig bárki meglátta az ujjamon kivétel nélkül mindenkinek tetszett ( Még a fiúknak is, sőt volt aki fel is próbálta :D hahaha) Szerintem ő kapta eddig a legtöbb bókot igaz is, hogy gyakran viselem. Láthatjátok, hogy egy szépen kidolgozott gyönyörű darab.
Ugyancsak egy balatoni nyaralás sorén sikerült beszereznem ezt a gyönggyel díszített gyűrűmet. Csupán 550 FT-be került, megérte az árát ! :))

Bocsánat a fotóért egy kicsit elmosódott. Ez a gyűrű egy tekeredő kígyót ábrázol. Kicsit félek viselni, mivel arany és hajlamos vagyok elveszíteni. Arany díszítéses felsőkhöz és pulcsikhoz jól illik.
Végére is értünk a gyűjteménynek, nemsokára láthatjátok a bővített bejegyzést is, tudjátok, lányoknak ékszerből sosem elég. ;)
Első rész: Saját gardrób~Napszemüvegeim
LÁJKOLJ|KÖVESS|KÉRDEZZ
Nektek milyen gyűrűitek vannak? Hány darab? (Linkeljetek képet!) Kíváncsiak vagytok a kibővített listámra? Várom a kommenteket!
Xoxo: Yvett

4 megjegyzés:

  1. Ha elmosódik a kép miért nem csinálsz újat? A muránói amúgy nagyon különleges. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:) Hú igazából azért mert nem láttam, hogy elmosódott a gépen. Csak amikor feltöltöttem ide. De úgyis lesz majd kibővített gyűjtemény fotózás és akkor ügyelek erre még jobban ;) Köszönöm szépen, egyetértek veled! :D xoxo

      Törlés
  2. Cute rings!

    Chica de Ahora
    Would be great if you would follow me ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thanks Simone! I follow you now, please do the same! :) xoxo

      Törlés

köszi a kommentet!<33