2012. augusztus 11., szombat

Outfit: Tipical summer look

Heyhoo Csajok!Nos ma egy outfit bejegyzést hoztam.Nyáron szeretek csajosabban öltözködni,szoknyailag.Most elárulok egy titkot azt a szoknyát amit láthattok rajtam,ruhaként is lehet hordani,így nagyon praktikus.Hála Zenzen-nek megszerettem a rózsákat,mert be kell vallanom szabályosan utáltam őket,mert az osztálytársaim a legnagyobb és a legcsicsásabb kategóriát hordták.Ehhez a szetthez egy fehér csőtop-ot választottam ami az idei nyár nagy kedvence.Csekkoljátok!:)








Amit viseltem:
Csőtop:Olasz butik
Szoknya:Olasz butik
Gyűrű:Balaton-i árus
Nyaklánc:Anyukámtól
Virág:H&M,Zenzen

PS:Bocsi a szilikonpántért!:$ Lájkoljátok,ha még nem tettétek meg az FB oldalamat! http://www.facebook.com/lovedivatmania És köszönöm az 57 követőt,cél a 60!!:))
Mit szóltok az outfitemhez?Kedvelitek a csajosabb összeállítást?Hordtok virágot a hajatokban?Várom a kommentek,Xoxo:Yvett

9 megjegyzés:

  1. Nem csak a szilikonpánt a gond itt. Hanem pl a felső alsó rétegét mellnél normálisan megigazíthatnád, ha már egyszer fashion témájú a blog.

    Nem vagyok egy blogon sem rendszeres olvasó, de sűrűn nézegetem őket. A Tiédre most bukkantam rá, de nekem egyáltalán nem hiteles. Én semmi különlegeset nem látok az outfit képeiden. Túl átlagos. Bár biztosan van erre is igény......

    A szilikonpánt szerintem rém ciki, és ha azt írtad, hogy bocsi érte, akkor gondolom te is tisztában vagy vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Istenem!Az emberek mindig a hibákat és a kifogások keresik a másikban...Ha nem tetszik,akkor hát sajnálom,de képzeld van rá igény.Kiváncsi lennék,te mit produkálnál..:)

      Törlés
    2. Szia!

      Nemrég bukkantam rá a blogodra és nem akarlak megbántani, de a bemutatott összeállítások nagyon szürkék és unalmasak, és nem azért mert kínaiból vásárolsz, mert nagyon jókat lehet ott is találni, csak szerintem nem jókat választasz, vagy ami szép azt nem a megfelelő ruhadarabbal párosítod. Például ez a fehér csőtop szerintem nagyon jól kihasználható és kombinálható, pl. jól mutatna egy színes rövidebb szoknyával, vagy egy skinny farmerrel, esetleg a mell alá, v a derekadra rakhatnál egy vastagabb övet, hogy hangsúlyozd a karcsúságod. Ez a szoknya nekem nem tetszik és szerintem nem áll jó neked, kicsit öreges. A melltartópántot írtad is te is, illetve igen elvan csúszva mellrésznél és sajnos nagyon látszik.
      Próbálj különlegesebb darabokat vásárolni és azokat vmi egyszerűekkel kombinálni.
      További sok sikert!

      Törlés
  2. egyet kell értenem a névtelennel :$$

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nem kellene lehurrogni egyből azt, aki negatív véleményt ír Neked.
    Gondolom mindenki követ el divatbakit csak az a különbség, hogy mások ezt nem vállalják divat blog formájában. Én is úgy gondolom, ha már divat-mánia, akkor talán ahhoz illően kellene, mert így én is egyet értek a névtelennel. Sokan azért látogatják ezeket a blogokat. hogy ihletet merítsenek egy-egy szerelésből, vagy épp megtanulják mi mivel jó, de ez egyáltalán nem követendő.
    Nem mindent támadásnak kellene venni. Visszaolvastam több helyen is volt rá példa, hogy aki negatív véleményt írt, az szinte ki lett osztva. Annak vajon mi értelme van, hogy mindenki ajnározza a szerelésedet: jajj ez cuki, jajj ez nagyon jó, stb. Tudod szerintem egy kicsit le kell szállni a magas lóról és néha esetleg megfogadni más tanácsát, vagy épp csak elgondolkodni rajta. Valahol Te magad is írtad, hogy fejlődnöd kell. Igen így van,de tudod nem attól fogsz fejlődni, hogy mindenki csak dicséri azt ami esetleg nem is nagy szám.
    Ne haragudj, de például egy melegítő pulcsi farmerrel nem nagy szám. Sőt unalmas. Tudom, ha nem tetszik ne nézzem, hát nem fogom, lehet engem is kosztani, meg nagyképűsködni, nem igazán hat meg, de egy kommentben sem láttam olyat, hogy valaki téged sértegetne, csak írtak egy negatív kritikát(amiből esetleg tanulhatnál), amit Te nem tudsz elviselni.

    Üdv, Anna



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen,veled egyetértek,mert teljesen normálisan kifejtetted amit gondolsz.Nem foglak lehurrogni illetve nagyképűsködni,mert nem vagyok olyan.Tudom,mint ahogy írtad fejlődnöm kell,mert be kell vallanom,nem mindig sül el úgy a dolog ahogy szeretném,vagy éppen én is elkövetek egy divatbakit,de emberek vagyunk hibázunk.El tudom viselni a negatív kritikát,de rosszul esik,olykor nagyon és mindig próbálom emelt fővel folytatni..De gondolj bele milyen,hogyha az embernek belegázolnak a lelkébe,az nem egy kellemes érzés.Lehet a koromból kifolyólag is kritizálnak olykor ,mert még fiatal vagyok,de én akkor meg fogom mutatni,hogy többet tudok az ő elképzelésüknél.Köszönöm a hozzászólást!
      Üdv:Yvett

      Törlés
  4. Szia!

    A kommenteket olvasgatva engem most már kifejezetten érdekel, hogy mit találtál sértőnek abban, ahogy az első névtelen kinyilvánította a véleményét? Szerintem ugyanolyan normális hangnemben írt, mint Anna. Elhiszem, hogy rosszul esik a kritika, de attól, hogy névtelenül ír valaki még nem lesz egyből troll, akinek a véleménye egy fabatkát sem ér és a blogger egyből joggal szembemegy neki. Értem én, hogy meg szeretnéd magad védeni a rosszindulatú hozzászólókkal szemben, de tudni kell különbséget tenni trollkodás és az akár negatív vélemény kinyilvánítása között. Ha egyből ugrassz minden negatív véleményre, ami név nélkül érkezik, azzal saját magadat tünteted fel rossz színben.
    És igenis Annának igaza van abban, hogy ebből a negatív véleményből most pont tudtál volna tanulni is és egyáltalán nem arról szólt h Téged sértegessen.
    Egyéblént én pont azt becsülöm benned, hogy nem állsz neki hisztizni, mint sok más bloggerina társad, hanem mész tovább rendületlenül, de ennek is csak addig van értelme, amíg egyre jobbá tudsz válni, részben pont a kritika révén.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!Ha végigolvasod rájössz,hogy első kommentet rájössz,hogy az író ironikusan fejtette ki a véleményét.Ez nem esett jól!Tudom,hogy lehet igaza is általában be is ismerem,ha hibáztam,igen HIBÁZTAM!Igen próbálok tanulni és egyre jobb lenni.Köszönöm az elismerést,jól esik és megfogadom a tanácsodat!xoxo

      Törlés

köszi a kommentet!<33