2016. június 7., kedd

Gél lakk-Körömnapló #2


Sziasztok Lányok! Az első posztom a megújulás után máris itt van. Már picivel több, mint 3 éve mondhatom el magamról, hogy mindig ápolt és szép körmeim vannak. Aminek ezt köszönhetem az a gél lakk. Ezalatt az idő alatt 2x váltottam körmöst, és úgy gondolom, most a harmadiknál megtaláltam a tökéleteset! :) Nem hiába járok hozzá 2 éve, havonta. Ebben a részben, csak úgy mint a legutóbbiban megmutatom Nektek 4 gél lakkozott manikűrömet.
A sorozat további részeit itt találjátok:
Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor kattintsatok a tovább olvasom gombra!


 Szalagavatós-francia, kövekkel
Ezt a körmöt még a második körmösöm készítette. Az alkalom nem is akármilyen volt, amire készült, hiszen a szalagavatómra. Ez még mindig a legkedvencebb körmöm marad, egyszerű és elegáns. Csillámos francia a gyűrűsujjamon 5 kővel díszítve félhold alakban.


Masnis színváltós
Ebben a masnis manikűrben az a különleges, hogy hő hatására változik a színe. Hideg esetén piros, meleg esetén pedig lila színre változott.


Itt láthatjátok ;)
Ballagós-francia kékkel és fehérrel
Ezt  manikűrt már a jelenlegi körmösöm készítette. Az egyszerű franciát megspékeltük egy kis kékkel és fehérrel. Ennek az volt az oka, hogy a ballagós szettem ilyen színekben pompázott, mivel nálunk a matrózblúz kötelező viselet volt.

Rózsaszín kövekkel és mintával:
Ezzel a körmökkel húztam ki anno az érettségi tételeimet, nagyon sikeresen :) Egyetlen hátulütője az volt ennek a manikűrnek, hogy a mutatóujjamon látható kövek gyorsan lepotyogtak... A minta gyűrűsujjamon nem rajzolt, hanem festett.



Follow on Bloglovin
Remélem tetszett ez a kis napló!! Várjátok a következőt? Melyik a kedvenc? Várom a kommenteket!xoxo:Yvett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

köszi a kommentet!<33