2014. augusztus 6., szerda

Hogyan viseljük? Maxi szoknya


Már egy ideje tombol a nagy maxi őrület, remélem ennek még sokáig örülhetünk! A mai sorozat részében azt mutatom meg, hogy hogyan viseljük a maxi szoknyát. Egy egyszerű,de nagyszerű darabról van szó! Általában lenge anyagból készül, és nagyon csinos, megfelel akármilyen alkalomra! Ha szeretnétek, követhettek Bloglovin'-on!
A Hogyan viseljük cikksorozat részei:

Ha kíváncsiak vagytok a tippeimre kattintsatok a tovább olvasom-ra! ;)

Hétköznap:
Ha bohóvá szeretnék tenni nyugodtan válasszunk hozzá kalapot! Ha a városban töltünk egy napot ügyintézéssel vagy vásárlással a magassarkú helyett szandál vagy papucs ajánlatos. Én szívem szerint most szeretem a szilikonpántos szandálokat, nagy trendje az idei nyárnak és remélem a következőnek is! ;)
+TIPP: Jó kis kalapok kaphatóak a H&M-ben! ;) Katt ide!



 Csajok találka/Randi:
Válasszunk nyugodtan élénk színeken, hiszen nyár van! Szilikonpántos szandál, minták nyugodtan jöhetnek! ;) Ami az ékszereket illeti viseljünk ilyenkor csajos, romantikus darabokat! A magassarkú sem megvetendő, ha lábunk bírja a strapát.




Alkalmakkor:
Ez a kategória nagyon hasonló a csajos napos/randis verzióhoz.Valószínűleg a következő részben nem is bontom szét, de most indokoltnak láttam! Ha esküvőre megyünk például tökéletes választás lehet egy maxiszoknya. Egy statement nyaklánccal, egy szép magassarkúval és borítéktáskával tökéletes lehet a megjelenésünk. Alkalmakkor ne féljünk az ékszerektől (persze, máskor sem :D!), bátran viseljünk egymáshoz passzoló darabokat! Persze, felsőnek ne válasszunk vad kihívó darabakokat, döntsünk a klasszikus elegancia mellett.
++TIPP: A maxiszoknyák alá, amik halvány színűek és átlátszó anyagból készültek varrassunk alsószoknyát. Én nem preferálom a térdig, illetve combközépig érő alsószoknyákat, mert nagyon bután mutatnak. De, ez csak az én véleményem! Ti mit gondoltok?
Ahogy a sztárok viselik:
Blake Lively

Nina Dobrev
Olivia Palmero
Miranda Kerr

És végül ahogy én viselem!

Hamarosan várható outfit poszt! ;)
Hogy tetszett a poszt? Szeretitek a maxi szoknyákat? Melyik kedvenc viseletek a sztárok közül? xoxo♥ Yvett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

köszi a kommentet!<33