2014. június 4., szerda

Haul: Avon

Sziasztok Lányok! Szerencsésnek mondhatom magam, mivel a nagynéném az Avonnal foglalkozik és így, szülinapkor, névnapkor és más egyéb ünnepeken biztos kapok valamit, ami ettől a márkától származik! A képen látható dolgokat kaptam mostanság, csokorba szedve láthatjátok őket. Főként szépségápolási termékek, de van közöttük ékszer és neszesszer is. Ha szeretnétek, kövessétek a blogot, Bloglovin-on is!

A többi képért kattints a tovább olvasom-ra!
Vigyázat, sok kép következik!

Masnis neszesszer: Már nagyon régóta masnimániában szenvedek, és ezt a nagynénim is tudja! :D Nagyon szép, smaragdzöld színe van! Sajnos, árat nem találtam, de ajándékba szokták adni!
Planet Spa Sleep Serenty párnára fújható permet: Valójában a levendula illatot ki nem állhatom, de kamillával vegyítve egészen kellemes illata van! Sőt, finom!! 1-2 nap után is érződik a párnán, és sokáig kitart egy tubus.  1439 Ft helyett 999Ft (Tervezek tesztet!)


Naturals fűszeres narancs és gyömbér tusfürdő: Szerintem ennek a tusfürdőnek tipikusan Karácsony illata van. Nálam ez egy pozitív jelző! ;) Gyöngyházfényesen csillog. 740 Ft
Ultra glazewear szájfény: Átlátszó, ezért ideális rúzs főlé. Vigyázni kell, hogy az ecsetet ne fogja össze a rúzs, ezért a kézfejetekre kenjétek, aztán onnan vigyétek fel az ajkatokra. 1599 Ft helyett 999Ft. (Tervezek tesztet)

Kate's World Pretty,Glamouros: Kifejezetten nyári illat. Könnyed, finom ananász esszenciával. Árat sajnos, nem tudok írni! (Lesz teszt róla!)
Gyöngykarkötő: Nagyon szép és elegáns, mindig is szerettem volna ilyen charm-os karkötőt.
Fülbevaló- és medálszett: Az a jó benne, hogy mindegyiknek van egy párja. Örülök, hogy az enyém lehet mert, nálam a fülbevaló igencsak fogyóeszköz. Rengeteg félpárral rendelkezem! :D 4600 Ft helyett 2199Ft.
Avon körömreszelő: Mert, akinek hosszú géllakozott körme van annak el kell! ;)

Hogy tetszett a poszt? Melyikről legyen először teszt? Várom a kommenteket! xoxo:Yvett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

köszi a kommentet!<33