2014. január 28., kedd

D.I.Y. : Régi nyakláncból újat

Sziasztok Lányok! Sajnálom, hogy megint eltűntem, de szalagavatóm volt és az avval kapcsolatos teendők teljesen lefoglaltak. Most viszont újra visszatérek, remélem még jó sokáig tengetem itt a napjaimat! ;) Egy olyan poszttal kezdek itt "új életet", amit eddig tőlem még nem látatok! Ez a Do It Yourself- Csináld magad!
Rátérve a bejegyzésre: Biztos Ti is, mint minden lány talál otthon egy elfeledett nyakláncot, amit fel szeretne újítani. Ismerős lehet nektek ez a nyaklánc néhány outfit posztból, megsúgom van még egy is :D Remélem elnyeri tetszéseteket a bejegyzés! ;) Ha szeretnétek akkor követhettek Bloglovin' segítségével, és kérdezhettek tőlem az Ask.fm segítségével, szívesen válaszolok a kérdéseitekre!
A folytatásért kattints a tovább olvasom-ra!
Kellékek:
Régi nyaklánc, amiből újat varázsolok!
Fedőlakk (átlátszó)
Díszítőlakk (fekete)
Törlőkendő 
(Olló)


 Első lépés: Az elszakadt zsinór részét kiszedjük/kivágjuk a zavaró részt.
Második lépés: Ahonnan kiszedtük az elszakadt részt, ott mindkét oldalon belakozzuk a díszítőlakkal, ami pont jó mivel, belefér a résbe és elfedi a kopási hibákat.
Harmadik lépés: Ha megszárad kenünk rá még egy réteget, a biztonság kedvéért! ;)
Negyedik lépés: Ha minden olyan részt bekentünk a fekete lakkal ( akár a szívecske felszínén is), akkor rákenjük a színtelen fedőlakkot, ami megvédi az újabb kopástól, és több ideig marad szép.
Ötödik lépés: A felesleges részt a zsinórból levágjuk, és megkötjük a szívecske csúcsán, jó szorosan. Ha ez megvan lekenhetjük a csomót is, hogy ne, jöjjön szét!
Hatodik lépés: Már kész is! Ugye, mennyivel jobb lett?! ;)

Ha megjött a kedvetek, akkor Ti is újítsatok fel egy rég elfeledett nyakláncotokat! :)


Képzeljétek el, most találtam rá egy szuper étel rendelős oldalra ahol kiváló a választék, és minden helyre szállítanak. Ha Ti is ennétek valami finomat, akkor nyugodtan próbáljátok ki a Foodpanda.hu-ot!
Hogy tetszett a poszt? Ti is újítottátok fel már a nyakláncotokat? Hogy sikerült? (linkelhettek képet!;) Várom a kommenteket! xoxo:Yvett

6 megjegyzés:

  1. Sure!)I follow you on GFC)Follow me?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thank you Alena :)! Of course, It is a pleasure ;)! ❤ xoxo

      Törlés
  2. Thanks dear, I am following you too. Can you please re check if you are following me as I do not find you in my gfc followers.
    Love
    New Post Fashion Talks

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, I am really happy to heard that! Yes, this is naturally! xoxo ❤

      Törlés
  3. Hello, I have known your blog by chance and I liked it. you would like to follow each other? read us and of course, let me know.

    http://losviajesysibaritismosdeauroraboreal.blogspot.com.es/

    VálaszTörlés

köszi a kommentet!<33