2013. szeptember 30., hétfő

Őszi/téli kivánságlista

Sziasztok Lányok! A minap a Polyvore.com segítségével készítettem egy őszi/téli kívánságlistát amit ebben a szezonban be szeretnék szerezni. Remélem, az idei Glamour napok keretében lehetőségem nyílik rá ;) A kreációm  'Born to be wild' nevet viseli, ami annyit tesz magyarul, hogy 'Vadnak születni'. Kiemelkednek a púderszínek és a fekete árnyalatai is.Born to be wild


Balról jobbra haladva:
Óra: Mivel a C&A-s szürke órám még a nyár folyamán megadta magát egy szúnyog lecsapása közben, ezért feltétlenül szükségem lenne egy másikra. Szerencsére, a garancia még érvényes rá, ezért annak keretében fogom kicserélni. A képen látható óra is nagyon tetszik, ezért lehet, hogy meglepem magam bónusz ajándékként eggyel.
Karika fülbevaló: Egy laza és egy elegáns outfithez is könnyen párosítható! Bikira Roni mindig tökéletesen viseli ;)!
Gyűrű: Mindig is hódoltam az ilyen nagy köves gyűrűknek. A nyár folyamán sikerült beszereznem az Orsay akciójában egy menta zöld színűt, és most egy ilyen krém barna/ tört fehér is kell! ;)
Kötött körsál: Rájöttem, hogy imádom a körsálakat. Igaz, eddig csak egy darabom van, de az sem kötött, szóval itt az ideje egy meleg, pihe-puha sálnak is.
Sapka: Most meglepődtetek biztosan, mert ez a sapi teljesen eltér a stílusomtól... De hitetlenül beleszerettem, fogalmam sincs miért, talán még nem forrót ki teljesen a stílusom. Kicsit, olyan rock-s hatást kelt.
Ballonkabát: Még tavaly kinéztem egy darabot a Reseveedben, de aztán otthagytam, mert mégsem jött be igazán. Aztán két-három héttel ezelőtt az F&F őszi/téli kollekció szórólapját olvastam, mikor kiszúrtam, hogy most leárazás van. Sajna, csak sötétkék színben volt már. Azóta is keresem a megfelelő kabátot.
Táska: Jó pakolós táskát MOST! Amit suliba is tudnék, hordani, s nem szakadna le egy kis súlytól.
Oversize pulcsi: Imádom az oversize pulcsikat. Meleg, jól takar, lehet hordani leggins-hez és még divatos is! Mi kell ennél több?! Jó lenne rálelni, egy pink darabra is.
Hosszított pulcsi: Bevallom nekem ősszel/télen az a legkényelmesebb viselet, ha egy pulcsit (ami takarja a megfelelő részeket), leggins-et, és bokacsizmát hordok, kiegészítőkkel. Ezért soha nem elég a kiváló fazonú dolgokból.
Kockás flanel ing: A divat bloggerek már a nyár kezdete óta hódolnak az új irányzatnak, miszerint kockás flanel inget hordanak. A fent említett sapkával és egy skinny farmerrel, menő outfit lehet belőle!
Végtelen jeles nyaklánc: Aww, annyira aranyosak, hogy az már hihetetlen. Azt hiszem, a Claire's polcain is biztos körülnézek majd! ;)))
Világos farmer: A farmer örök, mondanom sem kell. Egy skinny fazonúra fáj a fogam :D
Norvég mintás leggins: Szintén tavaly óta vágyakozom egy norvég mintás leggins-re, amit akár téli napokon is nagy kedvvel viselnék.
Fekete leggins: Ha őszinte szeretnék lenni, akkor azt mondom elég van már a szekrényemben, összesen 3 darab, de könnyen koszolódnak/szöszösödnek. Ezért nem ártana frissíteni eggyel a ruhatáramat.
Motoros csizma: Igen, úgy látszik ezen a télen a laza/hétköznapi stílusnak is fogok hódolni! Már a Főtéren láttam olyat, mely megdobogtatta a szívemet. Kis strasszokkal van díszítve, egyszerűen csodás! Love is in the air <3
+1: A képen látható köröm egy inspiráció számomra. Ha megint géllakozást csináltatok majd, ez lesz az ötlet amit felvetek. A nyárra emlékeztet, a gyönyörű naplementékre és a forró éjszakákra.. :P

Ez lett volna az én kívánságlistám.

FACEBOOK|INSTAGRAM|BLOGLOVIN'
 Hogy tetszett a poszt?Van a felsoroltak között valami ami a ti wishlist-teteken szerepel? Követitek az idei trendeket? Várom a kommenteket! xoxo:Yvett

2 megjegyzés:

köszi a kommentet!<33