2013. július 13., szombat

Isana kézkrém {teszt}

Sziasztok Lányok! A mai poszt főszereplője a mennyei illatú Isana kézkrém (Rossmann saját márkája) Sheavajjal és kakaóval. Ha kíváncsiak vagytok, hogy állta ki a próbát kattintsatok a tovább olvasom-ra! Követésre fel BLOGLOVIN'-on is ha még nem tettétek volna meg!

Amit a leírás ígér: Védelem és ápoltság a selymesen puha kezekért! Az Isana sheavajat és kakaót tartalmazó kézkrém kifejezetten a száraz és igénybe vett kezek ápolására lett kifejlesztve. Panthenollal, glicerinnel, kakaó- és sheavajjal kényezteti kezeit. Gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros érzetet a bőrön.
Kinézet: Rossmann márkás átlagos kinézet, mely tartalmazza a fő információkat amiket a krémről tudni kell. Ínycsiklandozó képet mellékeltek a kakaóbabról. Limitált kiadásban.5/4,5
Tartósság: Általában minden este lefekvés előtt kenem be vele a kezeimet, és ha reggel felébredek, akkor még mindig érzem a mennyei kakaós illatát <3! Az illatát tekintve 7-8 bír, ha pedig a valódi tartósságára gondolok olyan 2-3 órát. A szavatosságát a többi termékhez hasonlóan 12 hónapig őrzi meg. Állagát tekintve egy kicsit túl folyékony, viszont hamar beszívódik és jól hidratál. 5/4,5
Minőség: Mivel Rossman-os márka jóval olcsóbb és jobban megéri, mint a többi kézrém társa. 300Ft-ért kapunk 100ml-t ami viszonylag sokáig kitart. 5/5!
Összegezve: Mindenki aki a környezetemben próbálta (barátnőim, anyukám) odavan érte, mert fenséges az illata, kár, hogy ez képernyőn keresztül nem érződik. Szerintem megéri az árát, és nemrég még láttam a Rossmann polcain, szóval irány beszerezni egyet és nem fogtok csalódni. 15/14 pont, Gratula Isana kézkrém! Korábban teszteltem a Nivea creme-t is.






*A blognak semmi köze az Isana céghez :)
Hogy tetszett a poszt? Használtatok már Isana kézkrémet? Mit tapasztaltatok? Várom a kommenteket, xoxo:Yvett

4 megjegyzés:

  1. Díjat kaptál tőlem :)
    http://highheelsandcakes.blogspot.hu/2013/07/liebster-blog-award.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Dórika! Amint az időm engedi kitöltöm! :) xoxo

      Törlés

köszi a kommentet!<33