2013. július 10., szerda

Első gél lakkozásom!

Sziasztok Lányok! Anyukámtól a 18. születésnapomra az egyik ajándék az a gél lakkozás volt. Életemben először vettem részt ilyenen, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam milyen lesz a végeredmény! A körmeim mindig is gyengék voltak, és gyorsan töredeztek, most már másképp van! Tényleg van erősítő hatása, sőt arról nem is beszélve, hogy hetekig jó érzéssel nézel a körmödre és nem az 'a fenébe' nézéssel, hogy már megint lepattogott a széle, pedig csak délután lakkoztam. A kivitelezéssel és az ár - értékaránnyal nem voltam teljesen megelégedve, ezért azóta már váltottam is manikűröst. Összegezve nem bántam, hogy kipróbáltam (akkor most nem írnék gél lakkozott körmökkel Nektek, haha :D), viszonylag elfogadható ára van, ha jó manikűröst találunk és megerősíti a körmeinket is, sokáig szép marad. Ne felejtsetek el BLOGLOVIN' segítségével sem követni, nehogy lemaradjatok a friss posztokról. Ha kíváncsiak vagytok a többi képre is, akkor kattintsatok a tovább olvasom-ra!




Ami a színét illeti barackos-narancsos árnyalat, három-három kővel a gyűrűsujjamon.



Frissen lakkozva...
...és 5 hét után
Hihetetlen, ugye?!

FACEBOOK|INSTAGRAM|BLOGLOVIN'
Hogy tetszett a poszt? Próbáltátok már a géllakozást? Mi a véleményetek róla? Várom a kommenteket! xoxo:Yvett

12 megjegyzés:

  1. A jó manikűrösről annyit, hogy a frissen készített képnél is látszik, hogy elég pontatlanul dolgozott az illető. Számomra csúnyább az össze-vissza festett, vagy hullámzó körömágy, mint az első "lakklepattogzás".
    Egyébként a szín gyönyörű,bármilyen ruhához el tudnám képzelni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hoppá, akkor valószínűleg félreértettél, nem ő a jó manikűrös, hanem a jóra most váltottam :) Egyetértek veled Mesi! Tényleg szép színe van, én választottam, nekem is tetszik! :D xoxo

      Törlés
  2. Nagyon tetszik maga a koncepció,én is az ilyen körmöket kedvelem,de a kivitelezés,az borzalmas. Nem tudom hogy tud manikűrös ilyet kiadni a keze közül.A körömágybőrt sem vágta le rendesen,a géllakk pedig tényleg össze vissza van festve. Jól tetted,hogy váltottál!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ötletgazda szín és minta tekintetében én voltam :) Hát igen... Ismét csak igen, most elégedett vagyok a géllakozással amit egy másik manikűrös csinált! ;) xoxo

      Törlés
  3. Uh, nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy ez elég csúnyán lett kivitelezve! De amúgy nagyon jó szín és a kövek is csinosak!

    VálaszTörlés
  4. Juj amúgy boldoog szülinapot, remélem bulizol egy jóót a megünneplésére:DD :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm az egyik legaranyosabb kommentelőmnek! :))) <3 Köszi megvolt, képek hamarosan! ;) xoxo

      Törlés
  5. Nekem a gél lakk egy idő után fel levegősödik. Pedig már 8 különböző helyen csináltattam a kezem és mégis mindig lejött.Le tudtam szedni mint egy ragasztószalagot.Az én körmeimre csak az épített jó mert különben letörik.Van amin a gél lakkozás se segít.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húha, szerencsére én ilyet nem tapasztaltam, nem tudom mi lehet a probléma! xoxo

      Törlés
  6. Boldog szülinapot !
    Jól tetted, hogy körmöst váltottál, nagyon rosszul dolgozik, ilyen munkát egy profi nem ad ki a kezéből. A szín viszont szép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen utólag is! :)
      Igen, valóban jól tettem, így visszagondolva is! Olyan barack árnyalatú a színe :) xoxo

      Törlés

köszi a kommentet!<33