2013. május 7., kedd

Essence zselés szemhéjtus {teszt}


Sziasztok Lányok! Ma egy tesztet hoztam az Essence zselés szemhéjtusról. Na de lássuk, hogy teljesített! ;) 
KÖVESSETEK BLOGLOVIN'-on is, mivel a Google Olvasó megszűnik július 1-jén! (Following gomb megnyomásával)
A folytatásért kattintsatok a tovább olvasom-ra!


Amit ígér a leírás szerint: Ultra puha zselés formula a hibátlan felvitelért. Matt és csillogó végeredmény. Gyorsan szárad, hosszan tartó és vízálló.
Kinézet: Kis lila tégely, tipikus Essence mintákkal. Ezüstösen fénylő betűk ami jól olvasható. 03-as árnyalat "Berlin Rocks" fantázianévvel. 5/5
Tartósság:  Kíváncsian vártam, hogy teljesít! Egészen jól, hiszen szépen pigmentált sötét lila színe van. A szemhéjre felvéve is tartja ezt a színárnyalatot. Zselés állagának köszönhetően könnyű a felvitele. De sajnos 1-2 óra múlva látszik fent a mélyítővonalamnál, mivel zsírosabb a szemhéjam az átlagnál, ezért úgymond "elmászkál", ha vastagabb tusvonalat húzok. A vékony tusvonalnál nincsenek ilyen problémáim. Az "elmászkálás" ellen tudnám ajánlani a szemhéjalapozó, mert akkor tökéletes lesz még sok-sok óra után is. 5/4.
Minőség: Rossman-os akcióban 299FT-ért jutottam hozzá és ezért 3ml kaptam. Ha beszáradna tegyetek bele egy csepp baba vagy ricinusolajat és keverjétek el, csodákra képes! 5/4
Összegezve: Ez ez egyik kedvenc szemhéjtusom! Jó minőség, jó ár :) Szívesen ajánlom másoknak is!! 15/13 pont! Gratula, Essence zselés szemhéjtus! Korábban teszteltem a Lora szemhéjtusát is.














* A blognak semmi köze az Essence  céghez
FACEBOOK|INSTAGRAM|BLOGLOVIN'
Follow on Bloglovin
Hogy tetszett a poszt? Használtatok már Essence szemhájtust? Mi a tapasztalatotok? xoxo:Yvett

4 megjegyzés:

  1. Én a barna verziót használom, és én is elégedett vagyok vele (és szintén 300ft volt) :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az is szép, szerintem! :) Akkor te is jól jártál vele ;) xoxo

      Törlés
  2. De jól áll neked ha sminkeled magad :) és a lila szín is nagyon megy az arcodhoz, szemedhez :) nekem nincs meg ez a tus, de ennyi pénzért én is tuti megvettem volna :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Gabica! :) Igen, tudom :) És ezt nem is csodálom, ezért csaptam én is le rá. Remélem még lesz mostanában ilyen akció!

      Törlés

köszi a kommentet!<33