2013. április 2., kedd

Outfit: Touch of sunshine

*English version below* Sziasztok Lányok! Ma elfeledett outfitet mutatok nektek. Ezt a szettet még kora télen fotóztuk,de most találtam rá, így gondoltam megmutatom, hiszen évszaknak megfelelően aktuális, de nálunk ma is esett a hó :( Mivel, amikor ezek a képek készültek csodásan sütött a nap így felvettem az egyik kedvenc napszemüvegemet és barna felsőt amit az H&M-ben vettem, basic darab és barna fodros kardigánt és szürke nadrágot és szürke csizmát párosítottam ami a Deichmann-ból való. Kiegészítőként a nagybetűs órát és egy gyűrűt választottam. A végét a posztnak érdemes megkukkantani,mert ott vannak a legviccesebb képek, mert nagyon jól éreztem magam mint egy kis gyerek!!! :D Remélem tetszik :)))
Kövessetek BLOGLOVIN'-on is!
************************
English version: Hey Girls! Today I show you an forgotten outfit. This outfit we shooted in early winter, but I think I show you because it's spring time right now, but in my place in that day was snowning :( Because when photos was taken, the sun is shined  I pick on one of my favourite sunglasses and brown sweater from H&M store, it's a basic piece and brown frilly cardigan and grey jeans and grey boots from Deichmann store. For accesories I choosed watch and one ring. At the end of the post you will find most funniest pictures,because I felt like a little child!!! :D Hope you like it! :)))
Follow me on BLOGLOVIN'!

Kattints a folytatásért a tovább olvasom-ra!

Beauty









Összegyűjtöttem színes faleveleket és kedvemre dobáltam. Haláli jó ;)






 Meow! :)
Jó étvágyat! A kedvenc sütim. #nyami
Bon Apetite! My fave cake #yummy

Amit viseltem/What I wore
Bőrdzseki/Coat: Westend
Kardigán/Cardigan: Olasz butik/ Italian butique
Nadrág/Jeans: Olasz butik
Csizma/Boots: Deichmann
Sál/Scarf: Olasz butik
Óra/Watch: C&A
Gyűrű/Ring: Claire's
Follow on Bloglovin
Hogy tetszett a poszt? Szeretitek a fodros dolgokat? Várom a kommenteket! xoxo:Yvett

7 megjegyzés:

  1. Szia :) jó az összeállítás, és tetszik a blog is. :) Ha gondolod, nézz be hozzánk, mi már a követőid vagyunk :)

    pussz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Lányok hihetetlenül édesek vagytok,köszönöm!:) Benéztem hozzátok és követlek titeket. xoxo

      Törlés
  2. szia! szerettem volna veled közölni, hogy ez, ez nem divat! sajnálom...ahhoz nem kell tehetség, hogy felvegyél egy gatyát, egy pólót meg hozzá egy bőrdzsekit. És könyörgöm, ne dobáld már azokat a faleveleket!! Ja, és nem tudsz angolul!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Qhanna! Ez a hozzászólás minden, csak nem segítőkészség és jó modor. Nem csak a kritizálás jött át,sajnálom,hogy ilyet váltottam ki belőled. A Te szavaidat idézve: Könyörgöm, miért is ne csinálhatnék olyan képet,amelyen jól érzem magam?! Nem értem... De, tudok angolul, már 9 éve tanulok, és nyelv vizsgázni készülök, jó az igaz,hogy fellelhető benne pár hiba, de az túlzás,hogy nem tudnék angolul.

      Törlés
    2. Igaza van qhanna-nak. ez nem divat. Ráadásul az összes outfit poszt ugyanaz szinte csak más a felsőd éppen rajta.

      Törlés
    3. Kedves Névtelen! Ha legalább felvállalnád a nevedet, de nem. Könnyű így beszólni másoknak!Miért is lenne ugyanaz? Nézd meg ezt http://divat-mania.blogspot.hu/2012/09/outfitlittle-pink-dress.html vagy ezt http://divat-mania.blogspot.hu/2012/12/welcome-to-sumeg.html

      Törlés

köszi a kommentet!<33