2012. december 9., vasárnap

Outfit:Fekete csíkok

Heyhoo Csajok! Furcsa ezeket a képeket nézegetni, hiszen már hivatalosan tél van,de ezek még a nyári outfit fotóim, amiből már nincsen sok, szóval hamarosan láthatjátok az őszit :) Nos ezt az összeállítást strandolásra menethez vettem fel, mert ki szerettük volna használni a maradék jó időt augusztusban. Így csíkos denevérujjú felsőt vettem fel, aminek az a különlegessége, hogy anyukám varrta nekem. Hosszú világos szürke nadrágot választottam a szetthez, amit egy évvel ezelőtt a Westend egyik boltjában vettem. Kiegészítőként kedvenc pilóta napszemüvegemet , csatot és saját készítésű karkötőket tettem magamra. Remélem tetszik :)

A folytatáshoz kattints a tovább olvasom-ra!








Amit viseltem:
Felső: Anya varrta
Nadrág: Westend egyik boltja
Napszemüveg: Metro
Csat: Lora (Eurós bolt)
Karkötők : saját készítés
Fülbevaló: Swaroski
FACEBOOK|INSTAGRAM|FORMSPRING
Ti szeretitek a csíkos ruhadarabokat? Milyet szoktatok hordani? Várom a kommenteket,Xoxo:Yvett

8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm szépen Mónika!:) Örülök,hogy tetszik ;) xoxo

      Törlés
  2. Még mindig a nyári fotókkal jössz?:'O És a téli összeállításokat mikor láthatjuk majd, májusban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!
      Igen még mindig,sajnálom tudom,de ez volt az utolsó,már csak 2 élménybeszámolóm maradt,ezek után jönnek szépen sorban az őszi és téli összeállítások ;) xoxo

      Törlés
  3. Ha már DIVAT blogot írsz, lehetnél egy kicsit naprakészebb! Nem a nyári outfitjeidre vagyunk kíváncsiak, szeretnénk látni hogy ebben a hidegben te hogy öltözöl fel csinosan, de úgy hogy ne fázz meg! A felső egyébként jól áll, és az összeállítás sem rossz, DE NEM MÍNUSZ 5 FOKBAN!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen (II)!
      Igen,igazad van tudom!Köszönöm szépen :) Ígérem már csak 2 élménybeszámoló és láthatjátok az őszi-téli outfiteket is :) Legyetek türelemmel ;)!! xoxo

      Törlés
  4. Nem szeretném az észt osztani, félre értés ne essék, csak pár észrevételem lenne. Nagyon remélem, hogy nem egyből támadásnak veszed. Nem ismerjük egymást, így nem tudom milyen vagy, viszont azt látom, hogy elég kitartó , hiszen több negatív kritikát is kapsz és igazából nem tántorít el így fiatalon sem. Lehet ez túlzott magabiztosság vagy szimplán nem érdekel ki mit gondol. Ezt te tudod.
    Amikor a sminkboxon kijön egy poszt mindig megnézem, ha tudom az összes bloggerét. Van akit nagyon szeretek, őket fejből tudom, vannak akiket kedvelek, de akad olyan is aki hidegen hagy vagy nem szeretem.
    Nem vagyok követője a blogodnak, mert nem tudok azonosulni vele, de szinte minden bejegyzésedet láttam a sminkboxon keresztül.

    Csak pár észrevétel:
    - ha divat blog, akkor tényleg jobb lenne, ha kicsit "igényesebb" lenne. Az outfitekből szinte alig látszik valami, és tényleg jó lenne télen télit látni.
    - a képek minősége vagy épp beállítása néha nagyon nem szerencsés. Én nagyon jól tudom milyen nehéz szép és előnyös képeket csinálni, főleg ilyen időben amikor sötét van, de nyáron baj lehet a túlzott napfény is. Szóval nem egyszerű, de teszem azt csinálsz 120 képet és csak 1 jó,akkor inkább csak 1-et tegyél ki, mint 6 előnytelen, vagy rossz minőségű fotót.
    Láttam több kommentben is, hogy támadásnak veszed a negatív kritikát. Sajnos nem tudjuk a neten keresztül, hogy az illető milyen hangnemben írta azt. Mert szerintem nem feltétlenül akar mindenki itt trollkodni, csak nehéz leszűrni így. És mivel nem vagyunk egyformák belefuthatsz olyanba is aki alap járaton másoknak bunkónak tűnhet, pedig nem az.

    Amit még megemlítenék, hogy volt pl az egyik outfit posztnál, ha jól emlékszem amikor a körömfestést kritizálták. Elhiheted én is nagyon béna voltam az elején. 18 éves fejjel nem tudtam kilakkozni a körmeim. Ciki vagy sem lakkom sem volt. Most, 24 évesen lassan csukott szemmel is. Nem mondom, hogy mindig sikerül, de gyakorolni kell vagy kicsit jobb minőségű lakkal dolgozni(nem feltétlen egyenlő a drágával). Tényleg nem szeretnélek megbántani, de ilyenkor ne mentegetőzz,hogy ez azért ilyen mert...., hanem próbálj meg jobbat kihozni belőle, vagy csak olyan munkát megosztani ami tényleg elfogadható.

    Én is és gondolom sokan mások is azért olvasnak blogokat, hogy értesüljenek dolgokról, teszteket olvassanak, "segítséget" kapjanak, vagy épp divat terén fejlődjenek, inspirálódjanak, sorolhatnám még.
    Szóval próbálj meg a jobbra törekedni!

    Remélem sikerül és ezeket csak jó tanácsként írtam, nem kötekedni szerettem volna.

    Szia
    Annamária

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Annamária!
      Végre egy tökéletesen jó és építőkritikás komment :) Nos kezdem az elején. Dehogy haragszom, nincs is miért csak a véleményedet fejtetted ki. Igen kitartónak mondanám magam,viszont önbizalom hiányos vagyok( aki ismer az tudja) és az sem igaz,hogy nem adok mások véleményére,sőt nagyon is érdekel sokszor bánt is talán csak nem adom fel egy könnyen,hiszen ezt az egész blogolás dolgot hobbiból űzöm és mert szeretnék másoknak ötleteket adni és evvel segíteni. Lehet hogy egy kissé már-már megosztó személyiség lettem az olvasók szemében,de remélem vannak akik meglátták emögött az igazi félénk és csendes énemet amilyen általában vagyok ismeretlen emberekkel szemben. Csak tudod néha nagyon bánt a névtelen tényleg bunkó és szemtelen hozzászólása,amit meg lehetett volna kicsit kedvesebben fele olyan nem bántóan fogalmazni.Ők név nélkül kritizálnak én ehhez az egész dologhoz úgymond az arcomat adtam. Az is lehet,hogy fiatal vagyok hiszen csak 17 évet töltöttem be tavasszal.Tudom azt is,hogy vannak sokkal jobb tapasztaltabb bloggerinák le a kalappal előttük.Én csak egy egyszerű lány vagyok,aki szeretné megmutatni,kifejezni a stílusát a blogban.
      A pár észrevételeddel, javaslatoddal teljesen igazad van. Próbálok a jobbra törekedni mindenképp. A körömlakkozással kapcsolatban is egyetértek,mivel gyakorolni kell aztán egyszer csak belejövünk és ha minden igaz valamikor menni fog egész jól.Remélem érthetően fejtettem ki mindent. Köszönöm szépen a jó tanácsaidat máskor is szívesen olvasnám !! :) Várlak vissza ;) xoxo

      Törlés

köszi a kommentet!<33