2012. június 2., szombat

OOTD 8#~blackandwhite

Heyhoo Csajok!Most egy outfitet hoztam amit márc.14-én  viseltem,a sulis ünnepélyen.Már nem sok outfit van ami ilyen rossz minőségű,mint ez,mert már tíz új outfitet a szülinapomra kapott fényképezőgépemmel fotóztam :)Ez lenne az én ünnepi outfitem :)Csekkoljátok*!
Bocsi,a rossz minőségért,de telóval fotóztam!






Someone special :)!





Amit viseltem:
Blúz:Kínai
Kokárda:Tesco
Öv:A blúzhoz volt.
Kardigán:Olasz butik(Hófehérke)
Nadrág:Olasz butik
Nyaklánc:Anyutól kaptam
Karkötő:Barátnőmtől ajándékba kaptam
Mit szóltok az outfitemhez?Ti mit szoktatok viselni sulis ünnepélyeken?Várom a kommenteket!Xoxo:Yvett

4 megjegyzés:

  1. Mintha mindig ugyanaz lenne rajtad. Ne haragudj, de unalmas...

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is nagyon csinos vagy, de valamilyen szinten egyet kell értsek a névtelen hozzászólóval.. Kicsit se rosszindulatúan, csak mint olvasó: szerintem simán előkaphatnál pár színesebb, csinos cuccot, vagy ha jobban szereted a laza cuccokat (amit abszolút megértek:)) akkor érdemes csak különleges alkalmakkor bejegyzést írni.. Remélem nem haragszol meg csak gondoltam leírom a véleményem:)

    VálaszTörlés
  3. @Zenzen:köszi szépen,bár szerintem ez nincs így,de aranyos vagy!!<3xoxo.
    @Névtelen:Kicsit lehetnél kedvesebb is már ne is haragudj!És felvállalhatnád a nevedet!Amúgy valamilyen szinten igazat adok.Fejlődnöm kell,mert még kezdő vagyok..
    @Gréti:Köszönöm az őszinte véleményed!Igazad tényleg,nem veszem sértésnek.Mondjuk ez egy ünnepi outfit volt,szóval ez nem lehet színes :D Amúgy tavasszal sokkal színesebb cuccokba járok,csak olyan bejegyzést még nem látattok :D!De majd nézz be valamelyik nap :)

    VálaszTörlés

köszi a kommentet!<33