2012. április 28., szombat

Garnier BB cream~megvegyem vagy ne?

Heyhoo Csajook!Először is szeretném megköszönni,mert már 37 követőm van.Szép lassan gyarapodunk és meg lesz a mostani bűvös szám a 40(vagyis remélem :D)!!
Nos most egy kérdéssel fordulnék hozzátok.Biztos mindenki hallott a Garnier BB cream-ról.Én is utána olvastam beauty blogokon,hogy mégis mi a véleményük bloggerina társaimnak.80%-ban csak jót olvastam.Mivel lesznek a Joy napok május 11-13-ig,így megvettem a Joyt {mert mindig megveszem:)) és van benne 20% kedvezmény Garnier BB cream-ra és szeretném felhasználni.Voltam a Rossmanban kipróbáltam a termékmintát:az állaga tetszett,az illata is,de nagyon csillogott utána a bőröm.Azt szeretném kérni,hogy akinek van Garnier BB cream-e az írja le a véleményét nekem kommentben legyen olyan kedves <3!Mert kíváncsi vagyok a véleményetekre és nem szeretnék rosszul választani.Ha megveszem csinálok tesztet,hogy segítsem a tétovázó lányokat,amilyen én vagyok :D
Szóval kommentre fel!!További szép hosszú hétvégét Xoxo:Yvett

10 megjegyzés:

  1. Szerintem ne vedd meg, egy nagy rakás (a többit már tudod) :DD Nem próbáltam még az ázsiai bb krémeket, szóval nincs összehasonlítási alapom. Viszont ez ritkarossz! Én is tökre bezsongtam az elején, hogy végre lehet bb krémet kapni drogériákban is, nem kell webshopon keresztül.. Egyszer próbáltam de basszus rohadtul kifényesedett tőle az arcom -.- Pedig nem is kombinált bőrtípusom van, alapozóra nem is kellene púdert se használnom, ennél meg rögtön o.O

    Szóval én nem ajánlom :) Másoknál pedig elég megoszlott a vélemény róla..

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Szerintem is kihagyható, mert tényleg nagyon fénylik tőle a bőr és muszáj hozzá púder. Én inkább az essencet javaslom, ha mindenképp szeretnél szinezett hidratálót, mert jobb és sokkal olcsóbb is.

    Remélem segítettem :)

    VálaszTörlés
  3. Vegyél eredeti KOREAIT (bbkrem.hu),èn èvek óta hasznàlom,a Garnier a porous lâba nyomàba se ér.....!Igaz,hogy sokkal dràgàbb,de baromi sokàig elèg.

    VálaszTörlés
  4. Ne vedd meg, nagyon zsíros az állaga, maximum szuperszáraz bőrűeknek jó csak...

    VálaszTörlés
  5. 3 szó - NE VEDD MEG
    Én is nagyon rá voltam izgulva az elején,de így kb egy hónap távlatából minden véleményem van róla csak jó nem,olyan helyeken is pattanásos lettem tőle ahol soha nem voltam és a zsíros bőrömet csak mégjobban zsírosította.

    Az extraszáraz bőrűeknek valóhoz meg annyit,hogy anyukámnak extra extra száraz a bőre és az övét pedig még annál is jobban szárítja.

    tehát úgy sz*r ahogy van :)

    VálaszTörlés
  6. ja és kapcsold ki a szóellenőrzést a kommenteknél mert kétszer is elírtam a rohadt szöveget és szerintem baromi idegesítő :D :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem először csalódás volt ez a krém, de aztán rájöttem, hogy államon eddig tele voltam pattanással és most, hogy egy jó ideje használom nap mint nap eltűntek a pattik:) Fedni nem fed semmit, szóval ha el akarod vele tüntetni a bőrhibákat akkor jobban jársz egy sima alapozóval..
    Amúgy mindenkinél máshogy működik, pl. van olyan ismerősöm aki kipattogott tőle, nálam viszont pont más volt az eredmény :)
    De ennek ellenére én sem nagyon ajánlom, nem nagy durranás és alapozónak teljesen használhatatlan :/

    VálaszTörlés
  8. sztem meg olvasd el itt(http://kremmania.hu/kremek/garnier-bb-krem) az összes véleményt az után döntsd el, én pl meg vagyok elégedve vele, nem várok el tőle olyat amit nem tud teljesíteni.

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm Csajok!!!Nagyon aranyosak vagytok,hogy ennyien próbáltok nekem segíteni,hogy ne feleslegesen dobjam ki a pénzt...Szerintem lebeszéltetek róla.
    Ree:Az essence termékekből is van sok.Pontosan melyiket?
    Beki:Köszönöm a tippet:)Már beleolvastam.
    Igazából nekem alapból is kicsit zsírosabb a bőröm az átlagnál,és ugye hamarosan itt a nyár..és amúgy is pattanásaim vannak is kéne valami ami elfedi a pirosságot.
    Nicholai:Tényleg bocsi nem tudtam,hogy be van kapcsolva :S De most már nincs ;)!
    Xoxo

    VálaszTörlés

köszi a kommentet!<33