2012. szeptember 27., csütörtök

Outfit:Hippi style


Heyhoo Csajok!Ma egy különlegesebb outfitet hoztam Nektek:)Igérem több ilyen tükör előtt pózolós nem lesz,hanem láthattok egész alakos képet rólam.Ekkor kétszer öltöztem át egy nap,mert délelőtt még meleg volt,aztán délutánra rosszabbra fordult az idő.A felső kicsit túlméretezett hosszított fajta,még tavasszal vettem.A hajamat két oldalt egy vékony tincsben befontam és ez sült ki belőle.Remélem tetszik nektek ;) Kattintsatok a több képért a tovább olvasom-ra!







Ezt viseltem
Felső:Olasz butik
Nadrág:Olasz butik
Gyűrű:Claire's
Körömlakk:H&M
Nyaklánc:Anyutól kaptam
Mit szóltok ehhez az outfithez?Szoktátok a hajatokat így viselni?Bejön nektek a hippi stilus?Várom a kommenteket,Xoxo:Yvett

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Egész véletlen tévedtem ide és most képtelen vagyok eldönteni a helyzet milyenségét. Nem tudom, olvasol-e a sajátodén kivűl más blogokat, de szívesen ajánlanék olyanokat, melyek minősége megérdemli, hogy egyáltalán létezzen. Képtelen vagyok eldönteni, hogy a borzalmas igénytelenség, mely ezt a blogot jellemzi véletlen-e, vagy pusztán csak büntetés?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Okés köszönöm!Tudod mit ha te így fogod fel akkor neked biztos büntetés :) Nem kell mutatnod köszi én is ismerek,nem is egyet.Azért a 62 követő valami nem?
      xoxo

      Törlés

köszi a kommentet!<33